O nama


Last Minute Odmor.rs je internet sajt gde se na jednom mestu nalaze ponude naših najvećih turističkih agencija (Organizatora putovanja). I ne samo što ćete tu naći ono što vas zanima već preko nas možete izvršiti rezervaciju ili uplatiti u celosti vaš aranžman po prodajnoj ceni agencije - Organizatora putovanja, čiji ste aranžman odabrali.

Ukoliko tražite najbolju ponudu za svoj godišnji odmor nemojte gubiti vreme pretragom na sajtovima drugih agencija.
Mi smo tu da vam pomognemo u izboru prave agencije, najbolje ponude …

Na našem sajtu su objedinjene ponude naših najvećih agencija sa svim vrstama akcija: (first i last minute, ekstra cene, šok cene, hit cene, redovne cene, sezonski popust, vikend akcija itd.). Pored toga za svaku ponudu vam pružamo dosta informacija koje vam mogu pomoći da se lakše odlučite za određenu destinaciju, objekat, agenciju itd.

Na taj način ćete ostvariti uštedu u vremenu ali i u novcu prilikom organizacije svog putovanja.

 

KAKO REZERVISATI - NAČIN PLAĆANJA


Smeštaj možete pretraživati i rezervisati na našoj web stranici www.lastminuteodmor.rs.
U pretraživaču je dovoljno uneti: tip putovanja, državu i destinaciju i idete na pretragu, a ako želite detaljnu pretragu možete pretraživati i po: vrsti prevoza (sopstveni prevoz, organizovano autobusom …), vrsti smeštaja (hotel, apartman…), vrsti ponude (first i last minute, ekstra cene, šok cene, hit cene, redovne cene itd.), vrste usluga (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, all inkluziv).

Ako slučajno želite još detaljniju pretragu možete pretraživati još po ceni (od najmanje do najveće), destinaciji (od A do Z i od Z do A), po datumu putovanja (od najbližeg, od najdaljeg).

Klikom na polje pretraga dobijate sve objekte za tražene rezultate iz svih agencija čije se ponude nalaze na našem portalu a koji se odnose na vašu pretragu. Na taj način štedite vreme pretražujući i možete da uporedite cene, popuste i druge kriterijume objekata iz svih agencija koje se nalaze na našem portalu.

Klikom na odabrani objekat dobijate detaljnije informacije o objektu: naziv agencije u čijem je najamu objekat, cenu, vrstu ponude sa eventualnim popustom, koliki je popust, konačnu cenu, detaljan opis objekta, detaljan cenovnik, šta jeste a šta nije uključeno u cenu, slobodne sobe i njihov broj sa cenom, program putovanja, detaljnije informacije o agenciji koja je Organizator putovanja, njene druge ponude itd.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili ukoliko želite da rezervišete neki objekat potrebno je poslati upit elektronskim putem na e-mail adresu lastminuteodmor@gmail.com nakon čega će vam naši operateri u što kraćem roku, a najkasnije u roku od 24h, dostaviti tražene informacije ili važeću ponudu u kojoj će biti istaknuti uslovi i način plaćanja.

Prilikom potvrde rezervacije putnik je u obavezi rezervaciju u iznosu od …. ukupnog iznosa izabrane usluge u roku od 24 sata (ne uključujući subote, nedjelje i praznike) kako bi rezervacija postala važeća.

Online plaćanje kreditnom karticom: unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije.